Om Studz.se

Det är över 20 år sedan butiken öppnades i Kungshamn, det lilla fiskarsamhället som ligger i anslutning till Smögen. Vi hette då Skobutik Ryberg och drevs av min mor Ragnhild Ryberg och hennes man Carl-Erik Söderholm

Vi var den enda renodlade skobutiken i området som sålde skor och accessoarer till barn, dam och herr. Sedan 2002 driver jag Paula Ländström butiken och ändrade namnet till Studz Skoshop men fortsatte i samma anda som förut, att sälja kvalitetskor till kunder i närområdet och turister som besökte oss.

2012 hade jag drivit butiken i 10 år och beslutade att ändra inriktning. Vi slutade sälja barnskor och började istället ta in damkläder i vårt sortiment. Det sortimentet har idag 6 år senare utökats och idag säljer vi ungefär 50/50 av skor och kläder.

Idag 2018 finns vi kvar som nätbutik och är beläget strax utanför Göteborg i vackra Älvängen. Vi har också kortat ner namnet till Studz.se

Vi har också möjlighet att ta emot bokade kunder som vill ha en mer intim shoppingupplevelse tillsamman med sina väninnor, arbetskamrater eller för sig själv.
Ni är välkomna att boka Er shoppingupplevelse på order@studz.se

Ha en fortsatt fin dag
Paula